
علائم خرابی شمع و وایر
طبعیتا اگر مدتی است مسئولیت حفظ و نگهداری خودرویی را بر عهده دارید تجربه تعویض شمع و وایر خودرو را داشته اید . به طور کلی سیستم اتومبیل مثل بدن انسان میماند . هر عضوی که در آن وجود دارد به نوبه خود میتواند در زمان مشخص مهمترین وظیفه را بر عهده داشته باشد . یکی از قطعات حساس موتور ماشین نیز شمع و وایر است که وظیفه برق رسانی و زمینه سازی جهت ایجاد جرقه را بر عهده دارد .اغلب خودروهای مدرن ۴ شمع و وایر دارند که وجود خلل در هر یک یا چند شمع یا وایر میتواند علائم خرابی شمع و وایر را در بازه زمانی کوتاهی به سمت راننده بروز دهد . همراه مکانیک سیار وحید باشید با نشانه های خرابی شمع و وایر خودرو و ۴ نشانه زمان تعویض شمع و وایر
خدمات مکانیک همراه را بشناسید

۵ علائم خرابی شمع و وایر
خراب شدن شمع و وایر ماشین رایج ترین نشانه ای که همراه خود دارد لرزش خودرو است که به دلیل اختلال در برق رسانی صحیح به لرزش خودرو ختم میشود . این ۵ نشانه عبارتند از :
- سیاه شدن سر شمع ها
- هشدار به راننده از طریق چراغ چک
- خلل روشن شدن در زمان استارت زدن
- لرزش شدید ماشین چه در حالت توقف کامل و چه در حین حرکت
- شتاب نگرفتن خودرو
تعویض شمع و وایر در محل با همراه مکانیک
۱. سیاه شدن سرشمع ها
واضح ترین علامتی که هر راننده میتواند جهت اطمینان کامل به آن مراجعه کند سیاه شدن شمع ها میباشد . تنها کافیست تا با استفاده از آچار بکس مخصوص شمع ها را با کرده و چک کنید تا ببینید وضعیت ته شمع درگیر شده با کویل چه وضعیتی دارد
۲. هشدار چراغ چک
یکی دیگر از مفهوم روشن شدن چراغ چک علائم خرابی شمع و وایر میباشد که نشان دهنده وضعیت اتصال یا کیفیت کار شمع و وایر است . برای تشخیص و رفع این گزینه باید :
- با تست دیاگ تشخیص دهید که روشن شدن چراغ چک مرتبط با شمع و وایر است یا خیر
- ( تست دیاگ مکانیک سیار را امتحان کنید )
- هر ۲۰ هزار کیلومتر یک بار شمع و وایر را کامل تعویض کنید
- ( از شمع وایر با کیفتی استفاده کنید )
۳. مشکل استارت خوردن
وقتی با سویچ کردن استارت میزنیم عملیات برق رسانی از برق ذخیرده شده باتری آغاز میگردد . برق به سمت وایر و از طریق شمع ها به کویل و محفظه احتراق میرسد . در این بین اگز یکی از قطعات ذکر شده وظیفه خود را به درستی انجام ندهد ما در همان لحظه استارت مشکل را حس خواهیم کرد . از دیگر علائم خرابی شمع و وایر میتواند همین گزینه باشد که ما پیشنهاد میکنیم :
- در صورت مشاهده استارت نخوردن از استارت مکرر خودداری کنید
- سرویس های دوره ای خودرو را مد نظر قرار دهید
۴. شتاب نگرفتن خودرو
این گزینه هم میتواند از علائم خرابی شمع و وایر باشد و هم مرتبط با هوای ورودی موتور ، مشکل پدال ها و ریگلاژ ، مشکل خفگی فیلتر و کلی موارد دیگر که تشخیص قطعی را برای راننده سخت میکند .