مقاله های خودرو

چراغ های هشدار خودرو و معنای آنها

چراغ های هشدار خودرو و معنای آنها
چراغ های هشدار خودرو و معنای آنها

چراغ های هشدار و معنی آنها

در پشت آمپر خودروهای علایم هشداردهنده ای است که آگاهی داشتن به هر یک برای راننده ضروری محسوب می شود این علایم در اتومبیل های مدرن بیشتر از خودروهای قدیمی است در نوع قدیمی تنها چند چراغ هشداردهنده در جلوی امپر بود که همه با ان آشنایی داشتند اما در خودرو های جدید تعداد این علایم افزایش یافته و یادآور کمربند ایمنی , اعلام وضعیت اتومبیل  مانند فشار روغن , وضعیت باطری و…. می باشد هر کدام از این علایم یک مشکل و ایراد در خودرو را نشان می دهد در صورتی که تمایل بیشتر به آگاهی نسبت به چراغ های هشدار و معنی آنها دارید با ما همراه باشید . همراه مکانیک سیار وحید با اطلاعات بیشتر

تعمیر تخصصی خودرو در محل

چراغ های هشدار و معنی آنها

روشن شدن چراغ چک :

در رابطه با چراغ های هشدار و معنی آنها باید گفت که یکی از این چراغ ها , چراغ چک بوده که در صورت روشن شدن معنایی متفاوت دارند از جمله دلایل روشن شدن آن می تواند یکی از این موارد از جمله مشکل در سنسور اکسیژن , در مبدل کاتالیستی , ایراد در سنسور هوا ,مشکل در شمع , باتری , سیستم چرخش گاز , ترموستات , انژکتور سوخت , و یا نشتی خلآ باشد .

روشن شدن چراغ سرویس موتور :

روشن شدن این چراغ به مفهوم نزدیک شدن این خودرو به سرویس دوره ای خود است در بیشتر اتومبیل ها می توان آن را نادیده گرفت اما در صورتی که این چراغ به مدت ۱۰ ثانیه روشن شده و سپس خاموش شود مفهوم این است که شما ۵۰۰ مایل تا سرویس بعدی فاصله داشته و اگر ۱۰ ثانیه چشمک بزند این معنی را می رساند که شما سرویس های دوره ای را بدون انجام دادن در کرده اید .

روشن شدن چراغ مه شکن :

علامت چراغ مه شکن بر روی دسته راهنما قرار داشته و وقتی روشن شود نوری به صورت مارپیچ از درون نشانه عبور می نماید در بیشتر خودروها ممکن است چراغ سبز نشان دهنده روشن بودن مه شکن جلو و برای چراغ های عقب رنگ نارنجی است .

روشن شدن چراغ دمای موتور :

در رابطه با چراغ های هشدار و معنی آنها می توان به چراغ دمای موتور اشاره نمود که در صورت روشن شدن نشان دهنده این است که وسیله نقلیه بیش از حد گرم شده گاهی نیز بیانگر این است که سنسور دمای موتور آسیب دیده و اطلاع را درست به ECU انتقال نمی دهد .

روشن شدن چراغ روغن :

روشن شدن این چراغ اطلاع از یک مشکل در سیستم روغن رسانی به موتور را بازگو می کند که باید در اسرع وقت مرتفع گردد از جمله دلایل روشن شدن چراغ روغن می توان به , کاهش سطح فشار روغن در موتور اشاره نمود .

روشن شدن چراغ هشدار ترمز :

یکی از چراغ هایی که پس از روشن شدن سریعا باید به آن رسیدگی کرد چراغ هشدار ترمز است و این مفهوم را می رساند که چراغ که ترمز دستی کشیده شده در این حالت ترمز دستی را از حالت خواب در بیاورید در صورتی که چنین نیست ممکن است روغن ترمز در حالت حرکت بوده و یا مسئله ای مکانیکی با ترمز ایجاد شده باشد .

تعویض باتری ماشین در محل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *